Monday, March 30, 2009

if i...

If I die tomorrow.

Wow, tag kali ini, agak taff skittt. Die ?. belum smpi masa lagik kott. Okay, aku try bwat eh. Hehe

1. nak mintak ampun bebnyk kat parents aku. Kalau x, ta cium bau syurga kott nnt.
2. nak ubah sikap jadi anak solehah yg dgr kata ibu bapa. X nak ckp ‘ah’ da. Hehe.
3. nak mintak ampun kat mmbr2 yg ada terguris hati secara x sengaja tuhh.
4. nak kumpul dwet bnyk2 dulu. Nak bg kat baba & ibu.
5. nak bwat org disekeliling aku happy & sentiasa ketawa.
6. nak bg contoh/teladan yg baek kpd adik-adik aku. Hehe. Nnt ikot jejak langkah kak ngah eh. Hehe
7. nak beli hadiah yg plg berharga kpd ibu sbg tanda terima kasih kerana…… dan sbg ingatan la. Kan aku nak mati nihh.
8. nak perbanyakkan ilmu agama dahulu. Rasanya, masih belum cukup lagik kott.
9. nak kawen dulu. Nak ada anak jugak. Nak rasa bagaimana pregnant tuhh. Sakit ka?
10. nak pergi gigs YUNA. Sekali pun jadik la.
11. nak buka bisnes dulu.
12. nak makan bnyk2. nak makan benda yg pelik2 la, tapi halal. Hehe
13. nak pergi makan angin ngan famili, bkn makan-makan eh.
14. nak masuk hutan. Nak try, besh x ?

akan ditag ?
-sape nak ?

6 sumpahan:

AzlaN said...

weh..
nk gi gigs yuna tuh ajk aku skali bai..
aku nk tgk gak doe..
huhuu!

tmah said...

azlan : kau nak ikot ? okay. nnt aku roger kau. ahaha

AzlaN said...

haha!
thanx t-mah...
huhuu!!

nabilah said...

nk nk gak kna tag yg nie..
hihihihi

tmah said...

nabilah
anda di tag. bwat cepat !

n.k.syaheeraredzuan said...

nak kna tag jugak, :)