Monday, April 13, 2009

Aku ditag. (:

ok. aku suka kena tag. ape sal korang tak suka?. Aku pun tatao. Kepada sesiapa yg suka tag org tuh, mari tag aku ok. (:

5 major things. Random*.

5 major words
1. hoi hoi
2. hye kawan
3. ek eleh
4. tumpang lalu
5. oh, on tak tegur eh (selalu buat kat kawan lama)

5 major outfits
1. T-shirt
2. jeans
3. blouse
4. cardigan
5. kemeja

5 major swearings
1. sengal
2. mengong
3. cam siot saja
4. gila
5. gedik ah
*mak aku tak bg mencarut. nanti mulut kena cili. hehe. (:

5 major restaurants
1. KFC
2. McD
3. Nisma
4. Pak Tam
5. toink toink

5 major people
1. parents aku
2. kengkawan
3. cousin aku yang best (:
4. sibling aku
5. peminat aku. hehe

5 major drinks
1. jus karet susu
2. ice lemon tea
3. jus belimbing
4. oren
5. milo ais

5 major lame emotions
1. :0 (tak ada idea)
2. : ( kau diam ah)
3. &%#* (aku tak faham nih)
4. -.- (saja suka-suka)
5. >.< (jgn kacau aku)

5 major crisis (sekarang)
1. muka yang semakin tembam. :0
2. tulisan yg bagi baba, masih belum elok lagi
3. kelembapan aku nak faham sesuatu banda dgn pantas.
4. duit yg tak pernah cukup-cukup nih.
5. nak tinggi sikit.


aku tag : cik alyaa. (:

6 sumpahan:

syam said...

i like da word hoi hoi...
tmah slalu wt cm uh kt aku..
huuhu...
hm..
klu kne tag npe tmah??

tmah said...

syam,
kalau kena tag, org tuh kena buat soalan nih kat blog dia. faham?
kau nak ke? ahaha

syam said...

klu x nk wat??
huh...
aku x fhm g la..

TMAH said...

syam,
kalau tak nak buat?
denda ah. aku denda. hehe
tak lah. suka hati dia lah. hehe
kau ape yg tak paham lagi?
hehs~

syam said...

aku ingt kn kne tag uh cm kne drop jek...
huhuhu...
hm...
klu aku x nk wt nye...
hahaha..
hm..
org2 yg ko tag uh wt soalan ak??

TMAH said...

syam,
kau mmg. sebab tuh aku tak tag kau. haha. oh, dorg kalau kena paksa dgn aku, baru nak buat. haha