Sunday, May 6, 2012

Rawak dari Hati

Orang perempuan, kalau dia minat dekat a guy ini kan, dia akan minat sungguh-sungguh. Sepenuh hati lah senang cakap. Tapi, kalau lelaki itu tak perasan atau buat-buat tak tahu, yang si perempuan akan ambik satu langkah ke belakang. Dia akan lupakan a guy itu.

Dan,

Bila a guy ini datang untuk approach si perempuan ini balik. Yang perempuan takkan terima dah. Dia dah tawar hati. Senang cakap, yang perempuan ini dah frust.

So, lelaki-lelaki di luar sana. Hati-hati eh. Sila perasan dengan kehadiran orang di sekeliling anda. Hehe.

5 sumpahan:

nabilah said...

wah ! terasa aku.. :D

Izmir Fadzil said...

patut lah sampai sekarang perempuan yang minat aku masih setia.cewah

GigiWangi said...

nabilah,
Kah3. Semua perempuan begini perangainya. haha

Izmir,
Grrr

AzLaN said...

haihh, letih lah macam nih aku nak kena alert. patutlah semua perempuan taknak aku time aku nak ngorat. masing2 dah frust tggu aku rupanya, hahahha! xD

[ a D D y h A I K A L ] said...

owh..eh..bar tau ni..