Monday, April 20, 2009

Rungutan Hari Ini.

Aku suka makanan pedas, bapak aku TAK suka.
(dia kata nanti punggung pedih)

Aku suka join aktiviti lasak, bapak aku TAK suka.
(dia kata nanti nampak macam jantan)

Aku suka makan kat luar, bapak aku TAK suka.
(dia kata membazirkan duit saja)

Aku suka tengok drama Taiwan, bapak aku TAK suka.
(dia kata "kau paham ke dia cakap tuh")

Aku suka sambung belajar jauh-jauh, bapak aku TAK suka.
(dia kata paling jauh pun, N9 saja)



p/s : Susah hidup kalau bapak dengan anak TAK satu kepala, kan?

15 sumpahan:

AzlaN said...

aku suka nk kawen cpt,bapak aku TAK suka.
(dia kata "mengenyam kaw ek!")

TMAH said...

AzlaN,
oh, kalau sebab itu, aku pun sokong bapak kau. haha. (:

*weyh, dah ada calon? haha

AzlaN said...

haahaa!!
cehh..
howh..
hehehe!!
watpe kaw nk taw??
nk kawen dgn aku ka?
huahaha!!

n.e.n.n.y :)) said...

hahahah~ i like~

ak sokong ayh ko tmah:)

nabilah said...

bnyk nya mitos bapa ko..
ahahah...

apex said...

sy ske smokin skang tp bpk sy ta suke+tatw ank die smokin..hee

syam said...

tmah...
blnje bpk ko mkn luar..
die nk ak??
huhu...
klu x nk blnje aku...

TMAH said...

AzlaN,
oh, kau dah ada senyap² ek.
bak mai kenal kan ngan aku. haha

n.e.n.n.y :))
habis, tak sokong aku?

nabilah,
tengoklah bapak sape. haha

apex,
err, ini nak kena report nih. haha

syam,
buat apa nak belanja kau? menghabiskan boreh saja. haha

Hood said...

Aku suka main game; bapak aku SUKA.
kira best la kan?
wahahaha!

tyrex said...

aku tau spe azaln punyerr huhu~ lalalalaaa...

haz|rah said...

eyh.. taw2 je ko ayh ak ckp pe..
akakkaka~

n.e.n.n.y :)) said...

hahahah(= hzra....ko mmg an...haha(=


tmah...ak skong ayh ko lebey....hahha:))

TMAH said...

Hood,
ok. kau ngan apak kau, kira satu geng. Ok lah. Senang hidup kau. haha

tyrex,
bak mai bg tahu aku, si azlan tuh syok kat sape weyh. haha. Nnt aku kecoh kan. haha. (:

haz|rah,
well, (masa utk kembang² sekejap). haha.

n.e.n.n.y :)),
err, aku lah lebey. haha

azuin vulpine said...

lastly.. bile kita ade masalah, terfikir balik, ape yang ayah kita kate tu sebenarnya betul....

menangis laaahhh.. hehe

TMAH said...

azuin vulpine,
Ya. Apa yang ayah kata itu sebenarnya, betul sebenarnya kan.
Dia kan makan garam dulu kan. hehe