Friday, August 28, 2009

Teruja

0k, amat teruja lah, sebab aku tak terpilih utk menyertai sambutan kemerdekaan. Bukan apa, dah lah bulan puasa, letih, penat. Lepas tu, dengan wabak H1N1 yang tak habis² lagi tu. Bahaya nanti. Lain kali, aku masuk lah.

ok, lusa, aku nak balik ke maktab aku da. Cepat je masa. Assignment pun, otw nak siap. Ada beberapa yg aku perlu siapkan. Tapi, sipi² lagi nak siap. Barang² nak raya, tak ready lagi. Tak sempat nak beli pun.

Ok, aku nak wish awal. Selamat hari merdeka, layan lah video ini ok. :))


p/s : Puasa da 7 hari. Tinggal lagi 23 hari lagi nak puasa. Yayyy. Nak tengok, duit raya aku banyak tak, tahun nih. Haha. :))

2 sumpahan:

SAHDAM said...

AKU SUKA SGT IKLAN NI..KANAK2 LEBIH MEMAHAMI..KNAPE ORNG DEWASA TAK MEMAHAMIYNA KAN..HEHEH..MSTI KO TAK FHAM KAN..TAKPE..HUHU^^

TMAH said...

SAHDAM,
kalau ya pun, kau tak payah guna caps lock lah. ;DD