Friday, February 19, 2010

Percaya atau tidak?

Kalau nak kenal orang itu cikgu atau tidak, tengok time dia cakap.

Cikgu ni jenis yang cakap kuat tak kira tempat. Tengah berborak dengan kawan dekat restoran ke, tengah cakap dekat hp ke, tengah cakap dengan orang sebelah ke, mesti cakap kuat punya-lah.

Sebab cikgu sudah biasa begini. Kadang² boleh jadi tak sedar yang volume itu sudah tinggi.

Sebab dekat sekolah, ada 40 orang murid nak kena handle dalam satu kelas. Macam mana suara tak kuat.


Ohh, ini fakta. Lecturer aku yang cakap. Tapi, tak semua cikgu macam ini. :)


Notakaki: Balik Penang besok.

2 sumpahan:

haz|rah said...

ko cg r cm nih..
ahha

GigiWangi said...

haz|rah,
HAHA :)