Monday, October 5, 2009

H.U.J.A.N

Kali ini, aku bukan nak cerita pasal band indie Hujan itu. HUJAN!. Sekarang memang tengah musim hujan. Hari² pun hujan. Nak bergerak dari satu tempat ke satu tempat tu, memang susah lah kalau tak ada payung. Kat Penang ni, boleh dikatakan hari² hujan weyh. Sejuk kena tempias hujan ni, bukan main sejuk lagi. Menggigil badan.

Jamuan raya dekat maktab ni, da buat last week. Siap ada penyanyi lagi. Nyanyi lagu raya. Nyanyi real eh. Yang menyanyi kan lagu raya, adalah beberapa budak maktab ni, dan Azri pun terlibat sama. Wehoo!.

Final pun makin hampir. Presentation sana-sini. Aku pun makin terlampau busy. Akhir kata, good luck kat semua orang.



p/s : Aku dalam mood 'kaya' sekarang ini. Bukan kaya sebab dapat banyak duit raya, tapi kaya sebab elaun da masuk. Ada sesiapa yang nak aku belanja makan Nasi Kandar minggu ni? Boleh angkat tangan tinggi².

4 sumpahan:

nabilah said...

pprrgghh!!
tmah dah kayo skrg nie..
belanja bosar ar aku..
sian kt aku..
hehehhe

SHAHMI said...

nampak tak aku angkat tangan??
saya mau KFC!! :DDD

mus said...

ko da jnji nk blnje ble aku blk cuti sem ni an???????

TMAH said...

nabilah,
haha. okay. Nanti aku buat party besar okay? ;DD

SHAHMI,
Kfc? Kau nak lebih² pulak eh.
Nasi Kandar je. haha ;DD

mus,
ya, aku ingatlah. haha :))