Monday, February 7, 2011

Teknologi

Zaman sekarang, siapa ada duit, dia boleh beli macam-macam. Sekarang ada macam-macam teknologi yang canggih-manggih dan boleh dikategorikan sebagai benda yang hebat.

Kalau kau ada Blackberry, Mac Book, iPhone, iPad, iPod dan-entah-apa-apa-i-lagi, (aku pun tatau), kira kau boleh dikategorikan sebagai seorang yang up-to-date. Haha.

Semua orang boleh ada benda ni. Semua orang pun mampu. Even budak sekolah sekarang yang baru nak ambik PMR pun dah ada Blackberry. Gila stail.

Dan apa beza iPad dengan iPod?














Ohh, ini tak boleh jadi, aku pun mesti ada satu.

"Ibu, nak iPhone satuuuu!"

5 sumpahan:

lesungpipitsebelah said...

ini t0pik kita bncg smalam.. :)

Ibnu Mutalib said...

arghhhh... nokia c3-03 .. sapa nak juai 2nd,haha

GigiWangi said...

lesungpipitsebelah,
Hehe ;)

Ibnu Mutalib,
Haha. Sini bukan tempat jual beli. Harap maklum! :)

Izmir Fadzil said...

simpan elaun tu yer.ada 5bulan lg nak hidup

GigiWangi said...

Izmir Fadzil,
Haha. Baik cikgu !